De praktijk

Service voorop
In onze praktijk kunt u terecht met uiteenlopende lichamelijke en medische klachten. Onze fysiotherapeuten zijn vrijwel ieder moment van de week aanwezig, óók op zaterdag, en zijn gekwalificeerd in uiteenlopende specificaties, zodat zij u altijd goed weer op weg kunnen helpen. Maar er zijn meer redenen om voor onze praktijk voor fysiotherapie te kiezen!

Goede bereikbaarheid
Fysiotherapie Better Bodies Zundert is praktisch gelegen aan de Hofdreef, net buiten het centrum van Zundert. Hierdoor is onze praktijk uitstekend bereikbaar, vanuit iedere aanrijrichting.

Ruime openingstijden
Onze praktijk voor fysiotherapie heeft zeer ruime openingstijden en is zelfs op zaterdag geopend, waardoor wij uw afspraak vrijwel altijd kunnen inplannen wanneer dit voor u het beste uitkomt. Op maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons terecht van 8.00u tot 22.00u en op zaterdag van 9.00u tot 15.00u. Daarnaast zijn we op zondag telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken.

Voldoende parkeergelegenheid
De grote parkeerplaats aan de rustige achterzijde van het pand biedt voldoende plaats aan onze bezoekers. Voor mindervalide patiënten zijn speciale vakken vlakbij de ingang gereserveerd. Bent u tijdelijk niet zo mobiel en wordt u om die reden gebracht, dan kan de chauffeur u tot vlak voor de deur afzetten.

Ontvangst- en kleedruimte
Wanneer u een afspraak heeft met de fysiotherapeut meldt u zich eerst bij de receptie. Daarna kunt u plaatsnemen in onze gezellige ontvangstruimte; de therapeut zal u hier komen ophalen. Mocht u de tijd hebben, dan is het mogelijk om hier ook een lekker kopje koffie te drinken of wat te lezen aan de leestafel.
Indien nodig kunt u voor en na uw behandeling gebruik maken van de kleedruimte en de bijbehorende lockers. Ook is er de mogelijkheid om na afloop te douchen.

Kwaliteit gewaarborgd
Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten opgenomen in het wettelijk verplichte BIG-register en staat onze praktijk in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Onze praktijk beschikt over het Keurmerk Fysiotherapie en werkt met Qualizorg, beide instrumenten waarmee we de kwaliteit voor u waarborgen.

PhysiApp voor huiswerkoefeningen
Wij werken graag met de nieuwste technologie om de beste resultaten te behalen. Daarom werken wij voor uw huiswerkoefeningen en trainingsschema’s met PhysiApp. Met PhysiApp voert u oefeningen precies goed uit door kristalheldere, Nederlands gesproken oefenvideo’s. PhysiApp kunt u gratis downloaden uit de App Store en Google Play Store of kunt u via uw browser bekijken. U kunt zelfs herinneringen instellen om zo op schema te blijven. Zo blijven wij samen met u werken aan de beste behandelresultaten!