Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten bij Heathclub Better Bodies in Zundert? Dan kan dit gemakkelijk en snel door het invullen van het afspraken formulier op deze pagina. Wij bellen u binnen een werkdag terug om vervolgens samen met u de fysiotherapie afspraak vast te leggen in de agenda.

Wat kan ik verwachten tijdens de eerste afspraak?
 Tijdens uw eerste afspraak maakt u tijdens een intake kennis met uw fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal met u in gesprek gaan over uw klacht en het gezondheidsprobleem analyseren aan de hand van een lichamelijk onderzoek. Samen komt u tot een diagnose en de conclusie of fysiotherapie geschikt is om het probleem op te lossen. Tijdens de intake wordt de diagnose en de prognose met u besproken en samen stelt u een plan van aanpak op. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Heb ik een verwijzing nodig van mijn arts?
Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg direct toegankelijk en kunt u dus snel bij ons terecht.

Wordt mijn behandeling vergoed?
Better Bodies Zundert heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen.

Wat moet u meenemen naar de fysiotherapeut?
+ Legitimatie
+ Eventuele verwijsbrief van uw arts of specialist (indien gekregen)