Review praktijk 2017

Na elke behandelperiode worden onze patiënten uitgenodigd om een enquête in te vullen over de door ons geleverde zorg.  In 2017 is dit door maar liefst 158 patiënten gedaan op de onderdelen contact, behandelplan en praktijk.

Onze algemene beoordeling in het jaar 2017 bedroeg maar liefst een 8,8!

Daarnaast scoren we +66 op de ‘Net Promotor Score’. Een score die van -100 tot +100 loopt en de mate aangeeft waarin de praktijk positief of negatief wordt aanbevolen door onze patiënten. Dat betekent dat maar liefst 83% ons actief en positief aanbeveelt aan vrienden, familie en kennissen!

Vanaf 1 april 2018 wordt deze enquête ook belangrijk voor de vergoeding van úw fysiotherapiebehandeling. De reden hiervoor is dat enkele zorgverzekeraars deze enquête meenemen in de beoordeling van de kwaliteit van de geleverde zorg. Voorheen werd alleen naar de behandelindex gekeken. Het is dus niet alleen in ons belang dat u deze enquête invult, maar ook in uw eigen belang!

Heeft u hier meer vragen over of heeft u geen enquête gekregen nadat u bent uitbehandeld? Neem dan contact op met één van onze fysiotherapeuten!

Actuele review